Voilà – Emisioni i Plotë 29 mars 2019
29/03/2019 18:34

Anjeza Shahini ka publikuar një foto me fëmijën e saj të parë.Olta Boka i ka dhëne fund beqarisë. Flori Mumajesi është zhgënjyer dhe nuk e ka pritur që do të përmendej nga Sabri Fejzuallahu.Gruaja e Princit William ka patur një zënke me shoqen e saj të ngushtë Rose Hanbury.Fitimet e tyre jane me miliona dollarë, dhe luksi nuk ju mungon ne çdo aspekt te jetës. Cilat janë nismat e bamiresisë që personat e famshëm janë pjese, ose që kanë kontribuar.