Voilà – Cilët janë artistët që kanë rënë preh e abuzimeve seksuale në fëmijëri?
01/03/2019 19:13

Artistët që kanë vuajtur nga abuzimet seksuale në fëmijeri por që kanë triumfuar dhe sot janë shumë të suksesshëm. Si dhe ndihmojnë viktimat e abuzimit. Autore: Ledja Liku Moderator: Xhesika Mucaj E ftuar: Dude Balaj