Voila – Cilët janë artistët që kanë probleme me shëndetin mendor?
23/02/2019 19:14

Problemet me ankthin, bipolaritetin të Ariana Grande, VanDamme, Demi Lovato, Beyonce, Van Gogh, Chis Brown, dhe shumë të tjerë. Autore : Ledja Liku Moderatore : Xhesika Muçaj