Vlerësim B1 për Shqipërinë, Moody’s: Ekonomi e qëndrueshme
21/04/2017 00:00

Gjiganti Ndërkombëtar i financave Moody’s, konfirmoi vlerësimin B1 me prespektivë të qëndrueshme për borxhin publik të Shqipërisë duke deklaruar se vendi regjistroi një ecuri të fortë fiskale në vitin 2016.

Pije energjike pa akcizë. Taksa u hoq me lobim energjik
15/12 15:36
Gjykata “hap” çështjen e ÇEZ, urdhëron prokurorinë të vazhdojë hetimet
15/12 14:25
Unaza e Madhe, përfundon segmenti TEG- Farkë
15/12 14:21
Shpërblimet e fundvitit, nis sot shpërndarja
15/12 09:20
KKT, tjetër kullë në qendër
14/12 19:46
Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 16:19
Eurobond, 500 milionë euro. Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 15:56
Turizmi në krye, në 9 muaj solli 1.3 miliardë euro
12/12 15:04
INSTAT: Ulet papunësia
12/12 14:42
Dërgesat e emigrantëve, BSH: Bankat të ulin kostot e transfertave
11/12 14:48
“Shiu shpëtoi buxhetin”
10/12 15:23
Skenari i njëjtë, CEZ ikën nga Bullgaria e Turqia siç iku nga Shqipëria
10/12 15:21
Pezullim lejeve për autobusët, Ministria: Kontroll dhe anulim për 60 linja
08/12 15:33
Çmimi i energjisë, Qeveria do të vendosë për tarifat e KESH
08/12 15:23
Kredi me një bilanc, nga 1 janari bankat nuk do pranojnë dy bilance
07/12 20:42
Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve
07/12 14:40
Rriten kuotat për peshkimin; 100 tonë në 2018
06/12 15:40
Taksat për turizmin, nga lehtësitë përfitojnë investimet e reja
06/12 15:24
Dëmshpërblimi i përmbytjeve, Ahmetaj: 5 milionë euro në 2015
06/12 15:22
Si shpallen emergjencat? Vendimi i Qeverisë “Nano”; Shteti paguan për të gjitha
05/12 15:02