Vjen iphone 11, Apple e prezanton sot në Kaliforni
10/09/2019 12:44

Apple prezanton sot në Kaliforni, Iphone 11 dhe risi të tjerë për 2019-tën. Të pranishmit në Steve Jobs Theater do të mund të hyjnë vetëm me ftesa.