Vjedhje në internet, arrestohet grupi që grabiti 530 mln dollarë
10/02/2018 10:02

Departamenti i Drejtësisë në SHBA ka ngritur akuza ndaj 36 personave, për përfshirje në vjedhjen e identitetit të njerëzve në internet, në një skemë që shkaktoi humbjen e 530 milionë dollarëve të klientëve, bizneseve dhe institucioneve financiare.