Vizita në Prishtinë, Bushati: Kosova është e para
14/09/2018 12:32

Mbledhja e ardhshme e dy qeverive Shqipëri-Kosovë do të mbahet në Pejë në nëntor dhe kjo u konfirmua nga vizita e ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushati në Prishtinë. Duke shprehur mbështetjen e Shqipërisë, Bushati theksoi se Kosova është e para.