Vitrina e librit – 24 Shkurt 2019
24/02/2019 20:54

Vitrina e librit - 24 Shkurt 2019

Vitrina e Librit/ Cironka: Pse ëndrrat janë të rrezikshme? – 08 Dhjetor 2019
09/12 14:05
Vitrina e Librit/ Cironka: Pse ëndrrat janë të rrezikshme? – 08 Dhjetor 2019
08/12 22:01
Vitrina e Librit/ Cironka: Pse ëndrrat janë të rrezikshme?
08/12 18:00
Vitrina e Librit/ Çfarë është vuajtja e bukur?
25/11 11:53
Vitrina e librit: Vuajtja e bukur/ Uran Butka – Çfarë është vuajtja e bukur? – 24 Nëntor 2019
24/11 22:00
Vitrina e librit: Vuajtja e bukur/ Uran Butka – Çfarë është vuajtja e bukur?
24/11 18:00
Nga vijmë dhe ku shkojmë? – 18 Nëntor 2019
18/11 13:07
Një libër i pazakontë i vjen lexuesit.– 10 Nëntor 2019
10/11 22:01
Figura e Diktatorit komunist të pasluftës së Dytë Botërore. Si arrin ai të kthehet në një mit?
10/11 18:02
Vitrina e Librit/ Përse humanizmi shqiptar lindi mes klerikëve të veriut? – 03 Nëntor 2019
03/11 22:00
Vitrina e Librit/ Historia e Mendimit Shqiptar; A është e vonuar tradita e shkrimit shqip?
03/11 18:01
Keni idenë se gratë japoneze janë vetëm të bukura e të urta? – 27 Tetor 2019
27/10 22:01
Përse gratë paguhen më pak për më shumë punë?
27/10 18:00
E njihni EvlihaCelebiun? – 20 Tetor 2019
20/10 22:00
E njihni EvlihaCelebiun?
20/10 18:01
Vitrina e Librit/ Bulëza dashurie në një mbrëmje kërcimi: ‘Tango në prill’. – 13 Tetor 2019
13/10 20:45
Vitrina e Librit/ Një vëllim poezish që del prej shpirtit: ‘Tango në prill’.
13/10 18:00
Vitrina e Librit/ Dr. Henry Marsh – 29 Shtator 2019
29/09 20:45
Vitrina e Librit/ Tej një mendje të bukur si e Dr. Henry Marsh
29/09 18:00
Vitrina e Librit – Historia e Artit Shqiptar 1858-2000. – 22 Shtator 2019
22/09 21:31