Vip Club/ Si është të jetosh në Los Anxheles për Angela Martinin?
27/11/2018 12:02

Angela Martini prej 4 vitesh jeton ne Los Anxheles dhe për disa minuta tregon më shumë më kamerën e Vip Club rreth jetës së saj.