“Vilat”pa rrugë; Lagjja e ish-udhëheqësve në Pogradec e degraduar
16/04/2018 12:33

Prej vitesh kjo rrugë në Pogradec është bërë e njohur si Rruga e Vilave. Panoramika e saj dhe ndërtimi i vilave qeveritare para viteve ’90 e bënin mjaft të veçantë për kohën, por duket se degradimi e ka bërë që të jetë larg çdo elementi që mund ta bëjë atë të quhet rrugë.