Video sensibilizuese në “E Diell”, 17 shkurt 2019
17/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika: Fjoralba Ponari Çfarë duhet të bëjmë kur njëri prej kolegëve në punë, pëson arrest kardiak?

Episodi i plotë: E Diell 17 mars 2019, Entertainment Show
17/03 18:01
“Gjira`s Style” Si të bëni një laps me letrën e aluminit që përdoret në kuzhinë, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Islam Hoxha – klarinetisti i Ansamblit që sfidoi mungesën e shikimit “Protagonist Ndryshe”, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Pjata VIP – Ëmbëlsirë “Cheesecake” për Altin Gocin në “E Diell”, 3 mars 2019
17/03 18:00
I plasi vullkani dhe kujtoi se ishte fundi i botës!, “Escape” e pastorit nga Guatemala, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Rimodelimi i trupit në klinikën dermo-estetike & kirurgjisë rikonstruktive “Anassa” në “E Diell” 17 mars
17/03 18:00
Bora Zemani dëgjon veten kur ishte 3 vjeç, çfarë mendon për divorcin, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Lali dhe Luli bëjnë parashikimin e veçantë të motit për Bora Zemanin në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Bora Zemani këndon “She will be loved” nga Maroon 5 në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Shkolla shqiptare që prodhon plehëra biologjikë & farëra autoktore në “Made in Albania”, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci & Ana Kodra këndojnë “Endërroj” nga Ritflok në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Perfomancë muzikore “Rondeau” nga kompozitori Rauf Dhomi në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci – Kolazh muzikor nga “The Beatles” në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Lali dhe Luli parodi muzikore nga Ritfolk, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Cirku i Tiranës performancë në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
“Provo me mua” në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Einxhel Shkira bie në grackën e kolegëve të saj, “Sfida Einxhel”, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci mall për muzikën shqiptare të`90-s, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Bora Zemani, projektet e reja në TV & adoleshenca, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Spitali HYGEIA – Kanceri i gjirit “E Diell”, 10 mars 2019
10/03 18:30