Basha e Salianji në Prokurori, Manja: Klasa politike të mësohet me respektimin e institucioneve
12/10/2018 16:58

Dy nga njerëzit më të rëndësishëm dhe më aktivët të PD, Basha e Salianji ishin në Prokurori për dy çështje të ndryshme: Basha për shpifje për padinë e ngjarjes së Krujës ndaj Ballës, ndërsa Salianji për çështjen “Babale”.