Vetting për kreun e KLSH; Kandidatëve do t’u kontrollohet figura dhe pasuria
13/09/2018 17:03

Vettingu për kandidaturat që do të propozohen nga presidenti Meta për kryetar të Kontrollit të Lartë të Shtetit, do t’i nënshtrohen nga Komisioni Parlamentar i Ekonomisë të njëjtit kontroll verifikimi siç po behet me gjyqtaret dhe prokurorët, bën me dije Erion Braçe.