Vetting edhe psikologëve. Vendimet abuzive, në sitë ata që janë pjesë e Drejtësisë
13/05/2018 15:34

Reforma në Drejtësi do të prekë edhe psikologët. Me hyrjen në fuqi të Kodit të Procedurës Penale për të mitur, në janar të këtij viti do të rishikohet roli dhe profili i psikologëve që trajtojnë çështjet e drejtësisë, pasi rezulton se vendimet e tyre në gjithë këto vite kanë qenë abuzive.

Vaji fals dhe i rrezikshëm, specialistët: Dëmton zemrën, shkakton sëmundje të rënda
20/08 22:11
Vështirësitë e riintegrimit të të kthyerve shqiptarë nga emigracioni
20/08 20:08
Pelegrinët e tolerancës fetare. Turistët që vizitojnë xhamitë dhe kishat shqiptare
19/08 15:57
Shtëpia trishekullore në Gjirokastër, që shërben si muze etnografik
19/08 15:03
Roja vullnetar i laboratorit miliona dollarësh në Pogradec
19/08 14:59
Kriza demografike/ Përse linden pak fëmijë? Flasin të moshuarit
18/08 15:31
Një shqiptare në politikën belge
15/08 21:33
Veliaj: Kemi hapur 100 kantiere pune në Tiranë
14/08 14:43
Hemodializa në Gjirokastër
14/08 13:53
Prodhuesit: Blini bukë të paprerë, shmangi mikrobet
12/08 16:05
Sulmi i qenve endacakë, bashkia Lezhë: Shmangni panikun dhe rrini larg
08/08 15:41
Rruga e amortizuar e Dardhës, asnjë ndërhyrje në aksin drejt fshatit turistik
06/08 20:33
Rikualifikohet blloku i banimit dhe sheshi çlodhës në rrugën “Sali Butka”
29/07 15:33
Ankesat për ushqimet: Skadencat, helmimet, uji i ndotur…
28/07 20:10
E ndaluar me ligj prej 10 vitesh, kripa e zezë vazhdon të shitet
28/07 19:38
Rruga e Kalasë në Lezhë, ende e pariparuar
28/07 15:28
Uji i ndotur në Berat, shkak ndërhyrjet e paligjshme
28/07 14:15
AMA shtyn sërish mbylljen e transmetimeve analoge në Tiranë e Durrës
26/07 15:30
Veliaj: Kombinati, hyrja tjetër dinjitoze e Tiranës
25/07 15:44
Pranimet në universitete, kushtet për Ekonomikun dhe Gjuhët e Huaja
24/07 21:39