Vetitë dhe përdorimet e acidit glikolik
11/01/2019 11:26

Acidi glikolik është një eksfoliues me origjinë natyrale, i cili rigjeneron lëkurën duke i falur shkëlqim dhe gjallëri. Sot “Në shtëpinë tonë” do të mësojmë gjithçka lidhur me vetitë dhe përdorimet e këtij acidi.