Vetëvendosja: Nuk e firmosim Demarkacionin
04/02/2018 19:05

Lëvizja Vetëvendosje deklaroi se nuk do ta votojë marrëveshjen e Demarkacionit me Malin e Zi në formën e saj aktuale, e shkon më tej duke kërkuar nga Prokuroria e Shtetit nisjen e një hetimi mbi ish-anëtarët e Komisionit dhe nënshkruesit e paktit.