Veshjet e mbrëmjes spektakël të TCH
21/12/2011 20:00

Përveç intervistave të personazheve të famshëm, figurave të njohura të fushës së artit dhe gazetarisë, të ftuarit në hollin e “TOB” i priste edhe gazetarja e emisionit të “Pasdites”, Gerta Gixhari, me një interes të përqendruar eksluzivisht vetëm tek paraqitja.