“Verë dhe Portokalle” në Lushnjë/ Spektakli i humorit, çlodhje nga vapa dhe politika
14/06/2019 13:10

Trupa e Portokallisë u ndal në Lushnjë këtë të enjte. Si çdo verë edhe këtë vit, aktorët me batutat e humorit nga studiot e Top Channel zhvendosen në skenat e Portokallisë në qytetet e vendit.