“Verë dhe Portokalle” në Gjirokastër
09/07/2018 11:27

Spektakli i humorit “Portokalli” udhëtoi gjatë fundjavës në Gjirokastër, ku një publik i gjerë edhe nga rrethinat ndoqi për rreth 2 orë programin e përshtatur me batuta nga jugu dhe humor që përfshinte qytetin dhe karakteristikat e veçanta të humorit gjirokastrit.