Vendimi për Dajtin, Meta: KLGJ e Prokuroria të hetojnë
11/02/2019 14:28

Presidenti Ilir Meta ka kërkuar angazhimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Prokurorisë për të hetuar vendimin që i anulon dënimin me burg përjetë Dritan Dajtit.