Valltarët Liljana Cingu e Rexhep Çeliku, “Nderi i Kombit”
08/01/2018 15:27

Presidenti i Republikës, Ilir Meta dekoroi këtë të hënë artistët Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu me dekoraten e lartë “Nderi i Kombit”.