“Vallëzimi” i dronëve, firma kineze thyen rekordin “Guinness”
02/05/2018 20:34

Një ekip kinez në provincën Shaanxi vendosi rekordin e ri “Guinness” në kategorinë “kush mban më shumë dronë njëkohësisht në fluturim”, përmes një shfaqjeje të mahnitshme me drita dhe 1.374 dronë.