Urimet e politikanëve
06/11/2011 00:00
Fitues për Skënderbeun. Aurel Plasari dhe Lucia Nadin u vlerësuan për veprat më të mira
21/09 20:51
Këngë në mbrojtje të Valbonës
21/09 15:41
Art në tunele, artisti Rakipllari zbukuron muret në Gjirokastër
21/09 14:37
“E mbesa e krahinarit”
20/09 16:39
Muzetë e diktaturës, studiuesi rumun: Duhet të ndryshojnë koncept
20/09 12:37
“Onufri”, çmim në Kinë; Botuesi Bujar Hudhri sjell “Special Book Award of China”
20/09 09:27
Portretet e Skënderbeut
19/09 15:32
Kundërshtarët e teatrit të ri, diskutim kundër projektit për prishjen e teatrit të vjetër
18/09 20:08
Gjirokastra jo më qytet-tranzit, shtohen vizitorët
18/09 13:07
Bust për Mit’hat Frashërin. Do vendoset në krah të vëllezërve Frashëri
17/09 15:16
Në Tiranë fytyra e rindërtuar e Myrtis, vajzës 2500 vjeçare
14/09 16:31
Opera nis sezonin tek Turbina
14/09 15:46
“Kësulëkuqja” shkon në spital, Teatri i Kukullave, shfaqje për fëmijët e sëmurë
13/09 19:46
Ekspozita e parë e Greg Ramës, prezantohet në galerinë FAB
13/09 16:56
“Të eksplorosh të padukshmen”, ekspozita e piktorit Ilir Pojani
13/09 12:34
Sezoni i ri artistik, 141 shfaqje në 3 muaj e gjysmë
13/09 11:45
Gdhendësi i pipave, i fundmi i artizanëve të familjes Skënderi
09/09 22:24
Pensionistja piktore, 73-vjeçarja iu rikthye ëndrrës së fëmijërisë
09/09 22:18
Mbyllet “Koko fest”, “Vetëvrasësi”, shfaqja më e mirë
09/09 15:59
Përkujtohet në Tiranë shkrimtari i Otrantos
07/09 21:07