Urgjenca e re e Pediatrisë, pritet t’i japë fund fluksit
11/07/2018 15:23

Nuk ka prind që nuk është paraqitur qoftë dhe njëherë të vetme në urgjencën e Pediatrisë, kur me fëmijën me temperaturë të lartë i është dashur të qëndrojë përballë derës së mjekut, duke pritur radhën e gjatë.

Në shtëpinë tonë/ Infeksionet urinare dhe vaginale, mjekja: Kujdes nga tualetet e lokaleve
14/02 11:44
Fëmijët, mësim pasdite për shkak të rikonstruksionit në mes të vitit shkollor
13/02 20:45
Sport në Parkun Olimpik. Të rinjtë garuan në futboll e basketboll
12/02 20:22
Mjekët, protestë kundër dhunës. Një ditë më parë u keqtrajtua mjeku i Infektivit
11/02 20:47
Adoleshentët, alkool dhe drogë; Koalicioni i prindërve, mësuesve dhe komunitetit për të luftuar fenomenin
10/02 19:58
“1 në 4 vajza dhunohen”, studimi: Fenomeni i ka rrënjët e thella në familje
10/02 13:04
Open/ Historia tragjike e 13-vjeçares në Kavajë; Si nisi abuzimi nga djemtë
07/02 21:42
Historia tragjike e 13-vjeçares në Kavajë; Si nisi historia
07/02 21:34
Mbyllet greva në Universitet. Pedagogët vendosin të rikthehen në mësim
06/02 19:53
Prindërit: Të zbardhet ngjarja. Në shkollën e Kavajës, Avokati i Popullit nis një verifikim
06/02 19:52
Abuzimet e të miturve fshihen. Thirrja e psikologëve: Mos i viktimizoni për së dyti!
05/02 16:10
Universitetet nisin mësimin, dekani i Shkencave Sociale del kundër bojkotit
04/02 17:09
Në shtëpinë tonë/ Rëndësia e vaksinimit të fëmijëve
04/02 11:32
Gripi shkakton dy viktima. Në Sanatorium, 3 persona në gjendje kritike
03/02 19:41
Mes ujit dhe pa ujë. Vetëm gjysma e banesave të shqiptarëve kanë kanalizime
03/02 19:39
Gripi mbush spitalet rajonale, mjekët: Situata, nën kontroll
03/02 19:35
Uji me orar në Bulqizë. Kthehet në problem shqetësues për banorët
02/02 15:33
Energjia diellore në baxho. E instaloi për të kursyer energji, por tepricën nuk e hedh në rrjet
30/01 22:47
Studentët në gjimnaz. Juridiku zhvillon mësim te “Petro Nini Luarasi”
30/01 20:19
Seksualitet dhe agresivitet, Dragoti në “Top Talk”: Jemi shoqëri primitive
30/01 17:07