“Ubi et Orbi”, Papa Françesku bën thirrje për paqe
01/04/2018 15:17

Papa Françesku ka bërë thirrje për dhënien fund të masakrave në Siri, gjatë mesazhit tradicional të ditës së Pashkës nga sheshi kryesor i Vatikanit. Ai kërkoi gjithashtu nga Zoti që të shërojë plagët në Sudanin Jugor dhe Republikën Demokratike të Kongos, si dhe nxiti dialogun në gadishullin Korean.