U shkrumbuan nga zjarri, tani përmbytje dhe rrëshqitje masive të dheut
10/01/2018 15:01

Skena të ngjashme me ato të një fushëbeteje vijnë nga Kalifornia, ku rrëshqitjet masive të dheut si pasojë e reshjeve të mëdha u morën jetën 13 personave.