U kthyen nga luftërat siriane, arrestohen 4 xhihadistët kosovarë
20/04/2019 15:49

Autoritetet e Kosovës thanë të shtunën se kanë sjellë nga Siria 110 qytetarë kosovarë, kryesisht gra dhe fëmijë, me ndihmën e Shteteve të Bashkuara.