Turqia shpall një paketë sanksionesh ndaj Sirisë
30/11/2011 16:00

Turqia lajmëroi për vendosjen e një tërësie sanksionesh financiare dhe ekonomike mbi Sirinë, për shkak të shtypjes së dhunshme disa-mujore të protestave anti-qeveritare.