Turqi-Greqi, ishulli “Imia” bëhet sërish “mollë sherri”
01/04/2018 13:50

Marrëdhëniet midis Turqisë dhe Greqisë kanë mbërritur përsëri në pikën më kulmore, për shkak të ishullit të shumëpërfolur Imia në detin Egje, për të cilin të dyja vendet për pak sa nuk i shpallën luftë njëra-tjetrës 22 vite më parë.