Tsipras zbut tonet me fqinjët, thirrje për zgjidhje
03/04/2018 20:07

Kryeministri grek, Alexis Tsipras, në një mbledhje të kabinetit të tij, ka theksuar midis të tjerash përsa i përket politikës së jashtme se në një moment kur Turqia ndodhet në një gjendje të tensionuar, Greqia duhet të zgjidhë frontet e hapura me dy fqinjët e tjerë të saj Shqipërinë dhe ish-republikën Jugosllave të Maqedonisë.