Trump e braktisi marrëveshjen bërthamore të Iranit për inat të Barak Obamës
14/07/2019 12:16

Donald Trump e braktisi marrëveshjen bërthamore të Iranit vetëm për inat të Barak Obamës; të tjera kabllograme të ish-ambasadorit britanik në SHBA kanë dalë në dritë dhe përcjellin një tablo më të plotë të asaj, mendonte sir Kim Darroch për shefin e Shtëpisë së Bardhë, administratën dhe vendimet e tij.