Tronditet politika greke
06/02/2018 12:18

Një hetim i prokurorisë greke për praktikat e firmës zvicerane të barnave “Novartis” ka zbuluar implikimin e 10 politikanëve grekë në atë që konsiderohet si skandali më i madh politik nga krijimi i shtetit. Dy ish-kryeministra dhe 8 ish-ministra janë të përfshirë në këtë aferë, që dyshohet se kanë marrë ryshfet nga kompania dhe shteti grek ka humbur mbi 2 miliardë euro.