Tregti mes baltës, tregu i Kuçovës rrezikon shitës e blerës
17/01/2019 11:22

Tregu i Lumasit në Kuçovë është në gjendje skandaloze, mes baltës në dimër dhe pluhurit në verë.

Kërkohet laborator për perimet. Eksportuesit: Shqiptaret, të paakredituara
23/04 19:50
Katolikët festojnë Pashkët, Frendo: Mos u shkurajoni nga lajmet e këqija
21/04 15:36
Shtëpia 100-vjeçare në Berat, kthehet në bujtinë
21/04 15:12
Destinacion i pranverës, udhëtimi i gjimnazistëve në Sazan dhe Karaburun
21/04 14:25
Festa e luleshtrydhes, fermerët e Frakullës mblidhen për të tretin vit në panair
20/04 19:39
Veliaj thirrje banorëve: Regjistrohuni në adresën e saktë
20/04 16:24
Peshku i rezervatit. Në vaskat e Karaburunit ku rritet koca dhe levreku
19/04 18:01
Mbetjet mes banesave/ Banorët te ish-enti i banesave: Është një vatër infeksionesh
19/04 17:39
Hipertensioni po vret shqiptarët
19/04 15:51
Mësuesja 74-vjeçare refuzon pensionin për të qenë pranë fëmijëve
16/04 20:04
Universitetet, tendera për roje; Rektorët, asnjë investim për laboratorë dhe libra
16/04 19:20
Bujqësia organike; Fermerët e vegjël që furnizojnë Tiranën
15/04 17:13
Peshkatarët të kënaqur me naftën. Në Vlorë kërkojnë thellimin e hyrjes
15/04 16:48
Projekti i vitit 2012 afër Universitetit Bujqësor: Pallate në vend të shkollës
11/04 19:51
Bonusi për lindjen e fëmijëve, vetëm në “Koço Gliozheni” përfituan 300 familje
10/04 23:48
“Steelwings”-at i bashkohen nismës së Bashkisë së Tiranës për mbjelljen e pemëve
07/04 22:16
Puka si destinacion turistik/ Shtëpia ku dha mësim Migjeni është kthyer në muze
07/04 21:22
Tregtarët kundër bashkisë Shkodër: Nuk dha zgjidhje për shitësit ditorë
07/04 12:10
Panair turizmi në Tiranë. Kompani nga e gjithë Europa
05/04 20:42
Shkolla e re në Kodër-Kamëz. Bashkia e Tiranës: Toka, pronë shtetërore
05/04 19:58