Tre dorëheqje për biznesmenin; dy gra dhe Halimi i hapin rrugë Astrit Veliajt
13/02/2018 15:24

Dy gra, Juvina Jani dhe Monika Qosja kanë zyrtarizuar që të premten refuzimin për të marrë mandatin e deputetit pas tërheqjes së Eduard Halimit si deputet nga lista e Partisë Demokratike në Berat.