Trazirat në Tunizi, qeveria fillon reformat
14/01/2018 13:11

Prej fillimit të vitit Tunizia u përfshi nga protesta popullore për shkak të planeve të qeverisë për rritjen e taksave dhe të çmimeve. 800 persona janë arrestuar dhe pavarësisht vendimit të qeverisë sot për të ndërmarrë reforma, opozita tuniziane thotë se protestat do të vazhdojnë.