Trajtimet me keratinë – Në Shtëpinë Tonë, 20 Qershor 2019, Pjesa 3
20/06/2019 12:46

Keratina është ndër proteinat kryesore të strukturës së qimeve, flokut dhe thonjve. Ajo kryen një funksion ristrukturues për flokët, të cilët janë të ekspozuar ndaj dëmtimeve nga faktorë të ndryshëm. Farmaciste Jonida Llapushi na tregon më imtësisht për rolin e keratinës së hidrolizuar në trajtimet për flokët, si edhe realizon një locion spray duke ndërthurur këtë të fundit me përbërës të tjerë natyralë.