Top Talent – Momentet më të bukura dhe më me humor nga audicionet e përgjithshme
26/03/2019 19:42

Me qindra persona aplikuan për të marrë pjesë në "Top Talent 2" në Top Channel, në 3 kategoritë e konkurrimit: Gazetar, Prezantues, Interpretues. Show do të jetë në 10 javë në transmetim dhe nis në muaji Maj, çdo të premte në prime-time.