Top Talent 2, audicionet LIVE në kanalin e Top Channel, në Youtube – Dita III
17/03/2019 09:49

Në kanalin e Top Channel në Youtube transmetohen live audicionet e përgjithshme të Top Talent sezoni i dytë. Përgjatë paradites dhe drekës do të mund të ndiqni një transmetim maratonë serinë e tretë dhe të fundit te audicioneve të aplikuesve për sezonin e dytë të talent show-t.