Top Story/ Ekskluzive: Ja pamjet dhe videot ku peshkimi bëhet me lëndë plasëse
11/10/2018 12:47

Ligji për peshkimin neni 128, për zënien e peshkut me eksplozivë, parashikon dënim me gjobë nga 1 deri në 5 milion lekë. Ndërkohë ky lloj peshkimi dënohet si armëmbajtje pa leje nga kodi penal, që parashikon dënim deri në 7 vite burg.