“Top Story, dy gazetarë u dënuan me burg nga koha e qeverisjes “Berisha”
26/12/2018 21:08

Në gjykatën e Tiranës, nga viti 2004 e deri 2017, për veprën penale të shpifjes dhe fyerjes për shak të detyrës janë hapur 239 procese nga të cilët rezultojnë të shpallur fajtor 64 persona.

“Mafia e kromit” – Politikanë që shfrytëzojnë miniera dhe vrasja e minatorëve – Top Story
14/02 12:45
“Top Story”, si zhvlerësohet kromi duke u eksportuar i papërpunuar
13/02 22:01
“Top Story”, pamje të qytetit më të varfër të Shqipërisë. Aty ku nxirren miliarda nga pasuria e nëntokës
13/02 21:56
“Top Story”, intervistë me familjen e minatorit të ndjerë. Aty ku mjerimi është ulur këmbëkryq
13/02 21:52
Dëshmi tronditëse: Tentuan të fshihnin trupin e minatorit, e sillnin vërdallë nëpër qytet
13/02 21:50
Ekskluzive në “Top Story”, procesverbale që bëjnë fajtorë për aksidentet, minatorët e vdekur!
13/02 21:39
“Top Story”, shfrytëzimi i dhunshëm i minierave ka sjellë rrëshqitje të malit
13/02 21:31
“Top Story”, brenda minierës për të pasqyruar nxjerrjen e kromit
13/02 21:24
“Top Story”, mbivendosje në miniera dhe larje hesapesh mes pronarëve të kromit
13/02 21:20
“Top Story”, batërdia me minierat e Bulqizës. Ja sesi u parcelizuan ndër vite!
13/02 21:17
“Top Story”, deputeti i Bulqizës: Statusi i minatorëve u paragjykua, u kthye në çështje politike
13/02 21:14
“Top Story”, mjerimi i minatorëve të Bulqizës! Si janë mashtruar për statusin?
13/02 21:11
“Top Story”, njihuni me këshilltarët e Bashkisë së Bulqizës… Janë pronarë minierash!
13/02 21:07
“Top Story”, mafia e kromit. Të mërkurën, në Top Channel
11/02 17:58
“Burgjet e Shqipërisë” – Të sëmurë mendorë që mbahen në kushte ç’njerëzore – Top Story
07/02 11:58
Top Story/ Efektivët e Policisë së Burgjeve, rroga të ulëta dhe kushte të vështira pune
06/02 21:53
Top Story/ Shqipëria shpenzon më tepër për një të burgosur, sesa për një student
06/02 21:50
Top Story/ Rrëfimi i ish-drejtorit: Ja si u hap tuneli nëntokësor për arratisjen e Gaxhait
06/02 21:43
Top Story/ Mbipopullimi në burgje, janë shtuar të dënuarit për shoferët dhe hajdutët e energjisë
06/02 21:31
Top Story/ Burgu i të Miturve në Kavajë, pa asnjë psikolog
06/02 21:28