Profili i Fatmir Xhafajt; Në Top Story, u transmetuan video dhe fakte të panjohura
06/12/2018 14:58

Top Story duke iu referuar dokumentave, pamjeve ekskluzive dhe dëshmive tronditëse sjell një profil të ish-Ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj, që nga periudha e komunizmit e deri më sot.