Top Story, 9 Nentor 2017, Pjesa 1
10/11/2017 13:19

Tema: Qeveria, mediat dhe “fake news”. Perplasja e Kryeministrit Rama me mediat. Konferenca per media e komisionerit Johannes Hahn dhe kryeministrit Edi Rama. Te ftuar: Carlo Bollino, Eni Vasili, Ilir Babaramo, Çim Peka