Top Story, 30 Nentor 2017, Pjesa 3
01/12/2017 13:54

Tema: 1997 20 vjet me pas. - 9 Mars ka “tym te bardhe” - 9 Mars Permeti ne flake - Bashkim Fino shpallet Kryeminister - 13 marsi i veshtire i “Doktorit” - Vlora banda, vdekje dhe dhimbje Interviste: Namik Dokle, Skender Gjinushi, Neritan Ceka, Mero Baze, Albert Shyti, Lubjana Theodhori (Dhoka), Bujar Rama, Gent Shkullaku, Romano Prodi