Top Story, 13 Nentor 2017, Pjesa 3
14/11/2017 15:13

Tema: Kreta. Takimi i Ministrave te jashtem, Bushati dhe Kotzias. Negociatat me Greqine. Marredheniet Shqiperi-Greqi. Marreveshja e detit me Greqine. Ligji i luftes. “Deti”, Pashaj: Rinegocimi i veshtire. Greket nuk leshojne pe. Tritan Shehu: Marreveshja e detit me Greqine, model. Nuk duhej rrezuar. Te ftuar: Tritan Shehu, Paskal Milo, Skender Minxhozi Lidhje LIVE Athine: Artur Bibe Lidhje LIVE Prishtine: Mentor Nazarko