Top Show Magazine, 29 Dhjetor 2017, Pjesa 1
30/12/2017 10:04

Tema: Arilena Ara Te ftuar: Albana Osmani, Ervin Kurti, Arilena Ara - 2017-a mund të themi pa frikë se ka qenë viti i Arilena Arës. Hiti i saj "Nëntori" u pozicionua në charterat e 24 shteteve duke qëndruar në vend të 3-të dhe në 12 shtete, në vend të 1-rë (Shazam, Deezer, I-tunes). Mbi 280 versione remix të kësaj kënge, koncerte, çmime & jehonë mediatike në Rusi, Ukrainë, Rumani, Bullgari, Greqi etj, Arilena vjen ekskluzivisht për ta na rrëfyer gjithçka.

Kur Albana Osmani ngatërron bidenë me sapllaken
19/04 18:30
Arbër Çepani & Alket Islami tregojnë se çfarë do të ndodhë në South Outdoor Festival në Vuno
19/04 18:29
Arjan Konomi shpjegon një pjesë të historisë rreth fshatit Vuno
19/04 18:27
Dhurata Gazulli & Harjulla Çeku rrëfejnë anët pozitive të turizmit alternativ & South Outdoor Festival
19/04 18:26
“Gomari i Babatasit” i Fishtës një” shuplakë” për politikën shqiptare
19/04 18:23
Grupi Polifonik Karakteristik i Himarës “Vajza e valëve”
19/04 18:22
Grupi Polifonik Karakteristik i Himarës “Kur më shkon si Amazonë”
19/04 18:21
Kamela Islamaj kendon LIVE “Can`t stop dhe feeling”- Justin Timberlake
19/04 18:21
Kamela Islamaj kendon LIVE Fun- We are young ft Janelle Monae
19/04 18:19
Valbona Selimllari rrëfen udhëtimet me fëmijët e saj nëpër Shqipëri
19/04 18:16
Top Show Magazine, 18 Prill 2018, Pjesa 1
19/04 14:48
Top Show Magazine, 18 Prill 2018, Pjesa 2
19/04 14:48
Top Show Magazine, 18 Prill 2018, Pjesa 3
19/04 14:48
Top Show Magazine, 18 Prill 2018, Pjesa 4
19/04 14:47
Top Show Magazine, 18 Prill 2018, Pjesa 5
19/04 14:47
Finalistët e “The Voice Kids”, ‘zihen’ mes tyre se kush trajner është më i mirë sipas tyre!
19/04 13:42
Finalistët e “The Voice Kids”, tregojnë talentet e tyre në lojë dhe në kërcim!
19/04 13:42
Marsela, hap Top Show Mag për sonte, me këngën, “Adventure of Lifetime”, të Cold Paly.
19/04 13:42
Finalistët e “The Voice Kids”, imitojnë njëri-tjetrin dhe trajnrët e tyre si kurrë më parë”
19/04 13:42
Ja c’mendojnë finalistët e “The Voice Kids” për fitimin e cmimit si dhe për Ledion Licon!
19/04 13:41