Top Show, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2
14/02/2018 15:48

Tema: Drama “Teatri Kombetar”. - Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro perballe artistëve të skenës. A po shperngulet teatri Kombëtar? A do te ndertohen kulla në vend të teatrit? A po tenton ministrja të centralizoje dhe kontrollojë prodhimet teatrore dhe kinematografike? Pse nuk gjen qetësi për kulturën dhe artin? Te ftuar: Mirela Kumbaro, Gezim Kame, Altin Basha, Robert Budina, Genc Fuga, Arben Derhemi