Top Show, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1
14/02/2018 15:48

Tema: Drama “Teatri Kombetar”. - Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro perballe artistëve të skenës. A po shperngulet teatri Kombëtar? A do te ndertohen kulla në vend të teatrit? A po tenton ministrja të centralizoje dhe kontrollojë prodhimet teatrore dhe kinematografike? Pse nuk gjen qetësi për kulturën dhe artin? Te ftuar: Mirela Kumbaro, Gezim Kame, Altin Basha, Robert Budina, Genc Fuga, Arben Derhemi

Debati për dorëzimin e Klement Balilit në studion e Top Show
16/01 15:20
Rigels Balili nipi i “Eskobarit të ballkanit”: Si negociova për dorëzimin e tij
16/01 14:51
Klement Balili prapa hekurave! – Top Show, 15 Janar 2019, Pjesa 1
16/01 14:36
Klement Balili prapa hekurave! – Top Show, 15 Janar 2019, Pjesa 2
16/01 14:36
Klement Balili prapa hekurave! – Top Show, 15 Janar 2019, Pjesa 3
16/01 14:36
“Fundi i marrëzisë”, po tani? – Top Show, 8 Janar 2019, Pjesa 1
09/01 16:03
“Fundi i marrëzisë”, po tani? – Top Show, 8 Janar 2019, Pjesa 2
09/01 16:02
“Fundi i marrëzisë”, po tani? – Top Show, 8 Janar 2019, Pjesa 3
09/01 16:01
U mbyll biznesi i bixhozit por a vijon të luhet në Shqipëri? Debati në Top Show
09/01 14:31
“Krishtlindjet”, Top Show, 25 Dhjetor 2018, Pjesa 1
26/12 14:26
“Krishtlindjet”, Top Show, 25 Dhjetor 2018, Pjesa 2
26/12 14:26
“Krishtlindjet”, Top Show, 25 Dhjetor 2018, Pjesa 3
26/12 14:26
Festojmë Krishtlindjet në studion e Top Show
26/12 13:56
“Arratia e Shqiptarëve”, Top Show, 18 Dhjetor 2018, Pjesa 1
19/12 15:16
“Arratia e Shqiptarëve”, Top Show, 18 Dhjetor 2018, Pjesa 2
19/12 15:15
“Arratia e Shqiptarëve”, Top Show, 18 Dhjetor 2018, Pjesa 3
19/12 15:15
“Arratia e Shqiptarëve”, debati për sondazin e Gallup në studion e Top Show
19/12 15:14
Edi Rama përballë studentëve! Top Show, 11 Dhjetor, Pjesa 1
12/12 16:37
Edi Rama përballë studentëve! Top Show, 11 Dhjetor, Pjesa 2
12/12 16:37
Edi Rama përballë studentëve! Top Show, 11 Dhjetor, Pjesa 3
12/12 16:37