Tirana, 99 vite kryeqytet. Veliaj, mesazh për “deputetët dhe milionerët”
11/02/2019 15:35

Kanë kaluar plot 99 vjet që kur Tirana u deklarua kryeqyteti i Shqipërisë, në 11 janar të vitit 1920, në Kongresin e Lushnjes, i cili njihet si kongresi i shpëtimit, por edhe i zhvillimit të shtetit shqiptar.