‘Testamenti i ri’ në Korçë. Komedi me aktorët e shquar
10/02/2019 21:49

“Testamenti i ri”, komedia premiere me regji të Gëzim Kames dhe një kastë të përzgjedhur aktorësh erdhi për publikun korçar mbrëmjen e së shtunës me teatrin “Andon Zako Cajupi”.