Termocentralet me gaz, një në Korçë e një në Kuçovë
14/11/2017 20:04

Ndërtimi i gazsjellësit TAP ka hapur perspektiva për ndërtimin e burimeve të reja energjetike në jug të vendit.

Investimet për infrastrukturën
23/11 20:17
Subvencionet, Peleshi: Fituan vetëm një grusht fermerësh
23/11 16:17
Koncesioni i ri, 100 milionë euro për laboratorët; investimi 9.9 mln
22/11 15:19
Kriza energjetike, pa shi do të duhen 45 mln euro
21/11 15:33
Kriza energjitike rrezikon buxhetin
21/11 15:22
20 vjetori i Institutit, zhvillohet konferenca e ekspertëve kontabël
20/11 18:53
Përjashtime nga taksa e pronës
20/11 15:51
Investimet gjermane në Kukës, rrugë dhe ujësjellës
19/11 19:06
20-vjetori i Shoqatës, konferencë e ekspertëve kontabël
18/11 21:55
Borxhi i bizneseve, KLSH: Faji i Tatimeve
18/11 15:08
Gjysmë shekulli për në Europë
17/11 15:27
BB: Kujdes me “1 miliard”. Jo çdo investim bëhet me koncesion
16/11 15:21
Buxheti 2018, Ahmetaj mbron koncesionet
16/11 15:16
Koncesionet, ku shkojnë 70 mln euro nga buxheti?
16/11 00:44
Top Story, 5 mijë tendera dhe 116 mln euro në mes; ja përfituesit e mëdhenj
16/11 00:42
“Borxhlinjtë” e mëdhenj, Top Story: Mbi 1 mld Euro
16/11 00:39
Antibiotikët kërcënojnë ekonominë, Mjekët: Ulin me 3 % GDP e Shqipërisë
15/11 20:26
Programi 1 miliard euro, Sejko: S’ka pastrim parash në banka
15/11 15:13
Termocentralet me gaz, një në Korçë e një në Kuçovë
14/11 20:04
Rama në takim me përfaqësuesit e bankave
14/11 15:09